Hiking on the Everglades National Park trails, Miami

For visiting the Everglades from Miami, you have to take a full day trip into account. Both the place to take an airboat tour and the National Park are a long drive. This is normal because the alligators don't live in the city center.

The most beautiful spot for an easy walk is the Royal Palm. Here you see most wildlife and the area is well maintained. The Park Authorities invested in paved trails and boardwalks. This is the perfect picture of the Everglades with its animals: birds, lizards, turtles and alligators. Have fun making amazing wildlife pictures.

Om de Everglades te bezoeken vanuit Miami raden we je aan een volledige dag vrij te houden. Zowel de plaats voor de airboat te nemen en het Nationale Park liggen op een redelijke rijafstand van Miami. Dit was te verwachten daar alligators niet in het stadscentrum leven. 

De mooiste plaats voor een eenvoudige wandeling is de Royal Palm. Hier zie je de meeste dieren en het gebied is mooi aangelegd. Men investeerde in wandelpaden en houten platformen. Dit is het perfecte beeld van de Everglades met zijn dieren: vogels, hagedissen, schildpadden en de alligators. Veel plezier met het maken van natuurfoto's. 
 

Palm Tree Eveglades

Palm Tree Eveglades

Palm Tree Eveglades

Palm Tree Everglades

Palm Tree Everglades

Palm Tree Everglades orange beek

Palm Tree Everglades turtle

Palm Tree Everglades alligator

Palm Tree Everglades teeth

Palm Tree Everglades baby

Palm Tree Everglades alligator head

Palm Tree Everglades super

Palm Tree Everglades

Palm Tree Everglades

Palm Tree Everglades

Palm Tree Everglades

Previous Everglades article: Buffalo Tigers Airboat Tour on the Everglades, Miami

Return to main page

source Travels - Ballroom Dancing - Amusement Parks http://ift.tt/2cBDpE9