When we are in the US, we try to avoid top restaurants because they, according to our experiences, almost never reach the European quality level and are much more expensive. We mostly go to restaurant chains with a good reputation. However in Seattle, we had difficulties to select a restaurant. At the Waterfront, we found Hook and Plow.
As the name already reveals, they mainly serve fish. It was a nice sunny evening and we could sit outside with a bottle of local white wine. We selected the crab cakes with marinated cauliflower and mandarins, tuna sashimi, rib eye and scallops risotto. The food was very good and prices fair for Seattle. We returned a second time to this restaurant and definitely recommend it.
Als we in de Verenigde Staten zijn, vermijden we top restaurants omdat deze naar onze ervaring, bijna nooit hetzelfde niveau halen als in Europa en tegelijkertijd veel duurder zijn. Meestal gaan we naar restaurantketens met een goede reputatie. In Seattle was het echter moeilijk een keuze te maken. Aan de Waterfront vonden we het restaurant Hook and Plow.
Zoals de naam reeds onthult, serveert men er hoofdzakelijk vis. Het was een mooie zomeravond en we zaten op het terras met een flesje lokale witte wijn. We kozen voor de krabtaartjes met gemarineerde bloemkool en mandarijntjes, de tonijn sashimi, de rib-eye en een St. Jacobsnoot risotto. De gerechten waren heel goed en tegen eerlijke prijzen voor Seattle. We gingen nog een tweede keer naar dit restaurant en kunnen het met zekerheid aanbevelen.
Previous Seattle article: Dragons protecting the streets of Chinatown
Previous Restaurant article: Noisy Goose Cafe, Palmer
Return to main page
source Travels - Ballroom Dancing - Amusement Parks http://ift.tt/29tgawF