Seafood in one of the biggest ports of France, Marseille

"Les Fruits de Mer" or the elegant name the French have for seafood. Marseille is one of the largest ports of the country and fresh fish is always available. The main local dish is a fish soup called Bouillabaisse.

Just have a look at our pictures and guess what you see: lobster, crab, different kinds of shells, mussels, King Crab, gamba, scampi, sea eagle, oysters, salmon and many other kind of fish. By the way this is not just a fish shop but stands on the street in front of a restaurant. Everything is freshly served to your wishes. It must be difficult to find a restaurant which has all these fresh products available, it is possible in Marseille.

"Les Fruits de Mer" of de elegante benaming die de Fransen hebben voor zeevruchten. Marseille heeft één van de grootste havens van het land en er is altijd verse vis beschikbaar. Het beroemdste streekgerecht is de Bouillabaisse, een vissoep. 

Kijk maar eens naar onze foto's en vraag je af wat er allemaal te koop is: kreeft, krab, allerlei schelpjes, mosselen, Koningskrab, gamba's, scampi's, zee-egels, oesters, zalm en nog vele andere soorten vis. Tussen haakjes, dit is geen viswinkel maar een kraam voor het restaurant. Alles wordt hier vers voor u klaar gemaakt, naar wens. Bij ons kan je zoiets bijna niet vinden, welk restaurant heeft al deze verse producten in voorraad? Het is echter wel mogelijk is Marseille. 
 

Les Fruits de Mer Marseille

Les Fruits de Mer Marseille lobster

Les Fruits de Mer Marseille

Les Fruits de Mer Marseille sea eagle

Les Fruits de Mer Marseille shell

Les Fruits de Mer Marseille

Les Fruits de Mer Marseille salmon

Les Fruits de Mer Marseille oysters

Les Fruits de Mer Marseille mussels

Previous Marseille article: Basilica Notre-Dame de la Garde

Previous Port article: City views from Montjuic and Miramar, Barcelona

Return to main page

source Travels - Ballroom Dancing - Amusement Parks http://ift.tt/22sYfvv