Celebrating two birthdays at Restaurant Arenberg, Heverlee

It was the first time we visited restaurant Arenberg with our grandparents and parents together. There was also a special occasion for this event. Greta Vandensande celebrated her 60 anniversary and her father Robert became 85. We start with some pictures of the family.

Restaurant Arenberg is a one star Michelin restaurant and we have been here a few times. They offer a great lunch package in which you can choose between 3 starters, 3 main courses and 4 desserts. We tried several dishes and they were all top quality.

Restaurant Arenberg has currently the exclusive right to serve a newly developed fish from the University of Leuven, called the Omegabas. The Chef prepared a Ceviche of Omegabas which was excellent. Some at our table tried the salad with roasted pork neck.

Together we tried all main courses, the young duck, the Lomo of Duroc Batallé and the seabream. As dessert we took the classic Dame Blanche and for the birthday boy of 85 years old, a soup of strawberries and pomegranate. It was a great afternoon and we are very pleased with the family pictures.

Het was de eerste keer dat we samen met onze ouders en grootouders Restaurant Arenberg bezochten. Het was dan ook een speciale gelegenheid. Greta Vandensande vierde haar 60ste verjaardag en haar vader Robert werd 85. We starten met enkele foto's van de familie.

Restaurant Arenberg is de trotse eigenaar van één Michelin Ster en het is genieten bij elk bezoek. Ze bieden een zeer goede lunch formule aan met keuze uit 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 4 desserts. We probeerden verschillende schotels en alles was van top kwaliteit.

Op dit moment hebben zij het exclusieve recht Omegabaars te serveren. Het is een nieuwe vissoort ontwikkeld door de Leuvense Universiteit. De Chef combineerde de Omegabaars met een uitstekende Ceviche. Enkelen van ons kozen voor de salade met geroosterde varkensnek. 

Samen probeerden we alle hoofdgerechten: de jonge eend, de Lomo of Duroc Batallé varken en de zeebrasem. Als dessert nam iedereen de Dame Blanche behalve de jarigen die een soepje van aardbeien en granaatappel kozen. Het was een prachtige namiddag en we zijn zeer tevreden met de familiefoto's. 
 

Kristel Pardon - Rosa Elsen

Robert en Greta Vandensande

Kristel en grootouders

Filip Demuinck en Kristel Pardon

Kristel Pardon met ouders

Tomaat Burato
Tomato Burato - Tomaat  Burato

Haring
Hering - Haring

Omegabaars
Omegabas - Omegabaars

Omegabaars
Pork Neck - Varkensnek

Zeebrasem
Seabream - Zeebrasem

Jonge eend
Young Duck - Jonge eend

Lomo of Duroc Batallé
Lomo of Duroc Batallé

Soepje van aardbei
Soup of strawberries - soepje van aardbei

Dame Blanche
Dame Blanche

Sweets
Sweets

Previous Heverlee article: Excellent lunch and wine in restaurant Arenberg

Previous Michelin Restaurant article: How we select a Michelin restaurant, Une Table au Sud, Marseille

Return to main page

source Travels - Ballroom Dancing - Amusement Parks http://ift.tt/1YHikfB